Žodynas
Tabasco

Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tešlos pakilimo technika - Mielinių gaminių geriausia kildinimo temperatūra 27-32° C. Tešla laikoma pakilusia, kai jos pasidaro dvigubai daugiau. Ji paprastai pakyla per 40-60 minučių. Kildinimo laikas priklauso nuo į tešlą įmaišytų priedų ir miltų kokybės. Gerai i...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sėdi voverė medyje. Žiūri - ežys eina.
- Ežiukas, ežiukas, šiknoj pieštukas, - erzina voverė ežį.
Ežys nekreipia demesio.
- Ežiukas, ežiukas, šiknoj pieštukas. - nerimsta voverė.
- Voverė, voverė, šiknoj inkaras, - neištveria ežys.
- Tai kad visai neskamba, - juokiasi voverė.
- Bet užtat ištraukti sunkiau...