Žodynas
Rosenthaler Kadarka (n)

Šis pusiau saldus tamsiai raudonos spalvos vynas – tai meistriškai subalansuoto skonio ir puikaus aromato derinys. Vynas gaminamas iš Bulgarijos šiaurėje išaugintų rinktinių vynuogių. Patiekiamas kambario temperatūros su įvairiais vaisiais, desertais ar sūriu.
Butelio tūris: 0.7 lKaina parduotuvėje apie: 8.00 Lt
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Lipa žemaitis ir suvalkietis į Olimpo kalną.
Įpusėjus suvalkas sako:
- Pa Pa Pa.
Žemaitis:
- Kai užlipsim pasakysi.
Štai jie užlipo ir suvalkas sako:
- Aš apačioj pamiršau palapinę.
Žemaitis:
- Tai ko anksčiau nesakei.
Vėl nulipa žemyn pasiimti palapinės ir suvalkas sako:
- Pa Pa Pa.
Žemaitis:
- Kai nulipsim pasakysi.
Kai jie nulipo, suvalkas sako
- Pa Pa Pajuokavau.