Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Žodynas


Grietinė


Grietinė - rūgštus riebaus pieno produktas. Gaunamas iš normalizuotos grietinėlės, suraugintos grynais pieno rūgšties mikroorganizmais. Lietuvoje gaminana 10% (dietinė), 20, 25, 30, 36, ir 40% grietinė. Turi gryną pieno rūgšties skonį ir kvapą su ryškiu pasterizacijos prieskoniu ir kvapu. Jos masė gana tiršta, balta su gelsvu atspalviu. Gaminama aukščiausios ir I rūšies grietinė. Aukščiausios rūšies grietinės rūgštumas 65-90 °T (Ternerio laipsnių), I rūšies 65-110 °T.

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Ambraziejus, Daugardas, Tautė, Jekaterina.

Pasveikink!

Anekdotas

Eina Mikė Pūkuotukas ir Knysliukas. Knysliukas klausia:
- Mike Pūkuotuk, girdėjau sakant, kad yra toks šuniškas šaltis…
- Taip yra toks.
- O tai kodel nėra kiauliško šalčio??
- Yra, tik jis vadinamas paprasčiau: šaltiena…

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą