Patiekalai.lt
Žodynas
Frappes
Frappes gali būti gaminami iš bet kurio gėrimo. Šampano taurę reikia ligi pusės pridėti ledo, supilti pasirinktą alkoholį ir gerai išmaišyti kartu su ledu, o paskui papuošti vaisiais. Patiekti su šiaudeliu ir šaukšteliu. Ledų frappes (ice cream frappes) gaminami maišytuve. Patiektas labai atšaldytas likeris taip pat vadinamas frappe.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sausos mielės - Sausos mielės pakyla greičiau negu šviežios. Jos veikia įmaišytos į tešlą, - atskirai kildinti jų nereikia. ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Brangaus automobilio savininkas nakčiai salone paliko šunį. Ryte atėjęs žįūri - mašina be ratų. Ant priekinio lango lipdukas: “Šuns nebarkite, jis lojo”.