Patiekalai.lt
Žodynas
Frappes
Frappes gali būti gaminami iš bet kurio gėrimo. Šampano taurę reikia ligi pusės pridėti ledo, supilti pasirinktą alkoholį ir gerai išmaišyti kartu su ledu, o paskui papuošti vaisiais. Patiekti su šiaudeliu ir šaukšteliu. Ledų frappes (ice cream frappes) gaminami maišytuve. Patiektas labai atšaldytas likeris taip pat vadinamas frappe.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vyras iš komandiruotes grįžta namo. Iškart atidaro spintą, pažiūri, o ten - nieko. Pažiūri po lova, pažiūri už užuolaidos - irgi nieko. Apieško visą butą - vis vien nieko neranda. Tada prisėda prie stalo, išsitraukia butelį konjako, įpila stikliuką sau, stikliuką žmonai ir taria:
- Na ką, brangioji... Sensti, ane?