Patiekalai.lt
Žodynas
Flambiravimas
Tai alkoholinių gėrimų deginimas ant mėsos, žuvies, saldžiųjų patiekalų bei vaisių. Flambiravimas patiekalams suteikia ypatingą skonį, be to, tai efektingas reginys.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Minkšta mėsa - Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė....
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Guli programuotojas papludimyje, deginasi. Staiga pastebi, kad bangos išmetė ant kranto butelį, kurio viduje kažkas įdėta. Programuotojas pakelia butelį, pažiūri: užkimštas, viduje raštelis. Atidaro, iškrapšto raštelį iš butelio ir ima skaityti: "Enlarge your penis...".