Straipsniai
Straipsnių archyvas
2007-02-07 Gydytojo atsiliepimas apie sveiko maisto gaminimą
2007-02-06 Vegetarizmas - pliusai ir minusai
2007-02-01 Nuo pupelės iki puodelio
2007-01-31 Jonizuojančia spinduliuote apdorotas maistas
2007-01-31 Espreso kavos ruošimas
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukrus šiek tiek pagerina skonį! - Į maltinukų faršą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai pagerina skonį. Nereikia daug dėti – 0,5 kg faršo užtenka 2 žiupsnelių. Faršas netampa saldus, nedidelis kiekis cukraus tik „pagerina” jo kokybę. Cukraus galima įberti ir ruošiant pad...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mažasis Petriukas grįžta iš darželio visas susibraižęs, susivėlęs, bet baisiai laimingas.
– Tai kas atsitiko?– klausia tėtis.
– Buvo Kalėdų senelis į darželį atėjęs! Mes šokom ratelį aplink eglutę. Ta eglutė tokia didelė, o mūsų grupėje tiek mažai vaikų.