Receptai
Rudasis grybų padažas
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 šaukštas sviesto,2 šaukštai miltų,
4 šaukštai pomidorų tyrės,
1 morka,
1 svogūnas,
petražolė,
2 šaukšteliai cukraus,
2 stiklinės mdojo sultinio,
druskos, pipirų,
200 g grybų,
2 šaukštai sviesto,
3 šaukštai raudonojo vyno
Veiksmai :
Miltus sausai pakepinti. Įkaitintuose riebaluose apkepinti šiaudeliais supjaustytas prieskonines daržoves, pridėti pomidorų tyrės, įpilti rudojo sultinio (išvirto iš pakepintų kaulų) ir viską pavirinti. Norint, kad padažo spalva būtų gražiai rusva, galima pridėti deginto cukraus, ištirpinto karštame vandenyje ir sumaišyto su miltais. Padažą virti ant mažos ugnies, kol visi produktai suminkštės. Sudėti prieskonius. Išvirusį padažą pertrinti pro tankų sietelį. Sukapotus grybus, įdėjus šaukštą sviesto , troškinti, kol grybai pasidarys šviesiai auksinės spalvos. Tada sudėti į padažą ir viską dar 10 minučių pavirinti. Išvirtą padažą pagardinti vynu, įdėti šaldyto sviesto gabaliukų (1 šaukštą). Padažas tinka prie jautienos ir veršienos kepsnių. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Bulvės salotose, mišrainėse - Ar žinote, kad mišrainėms tinka mažiau krakmolingos bulvės. Jos būna sausesnės ir mišrainei paruošti gali reikti daugiau majonezo, aliejuas ar grietinės. Bulves mišrainmės virkite neskustas, lupkite atvėsusias. Bulves virkite didesniame kieki...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kamikadzių mokykla. Instruktorius: žiūrėkit atidžiai, asilai, rodau tik vieną kartą!