Receptai
Paprasta kepta obuolienė
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
Obuoliai,cukrusVeiksmai :
labai paprasta,bet gera KEPTA obuoliene darau taip:gerai tinka zieminiai nukrite obuoliai.Nuplaunu obuolius,ispjaunu seklas.Nulupti nereikia.Tada sutarkuju(tarkuot galima bulviu tarkavimo masina,as tai virtuviniu kombainu,ten kur dideli peiliai),tada i puoda,mano puodas 5 litru,tai ne visai pilna pridedu,idedu 1 kg cukraus,kartais 0,5 kg cukraus,puse stiklines vandens,ismaisau,sandariai uzdengiu puoda dangciu ir idedu i elektrine orkaite,ijungiu 200 laipsniu temperatura ir 2 val 30 min net nedarineju orkaites,nemaisau,neziurineju,nes niekas nesvyla,tikrai nebijokit.Jei maziau i puoda idedu obuoliu,tai laikau 2 valandas,nes ikaista iki 80 laipsniu temperaturos obuoliene .O tada isimu is orkaites is karto dedu i ka tik su soda išplautus,dar vandeniu is krano perplautus dar dregnus stiklainius,uzdarau uzsukamais dangteliais(dangtelius naudoju daug kartu tuos pacius) ir patikekit gerai laikosi ir nera jokiu obuolio gabaliuku(as ju labai nemegstu,o kas megstate gabaliukus,ipjaustykite didesniu gabaliuku).SKANAUS!Tinka vartoti su :
su batonu,su blynais,su vafliais,tortu pertepimuiReceptą atsiuntė: Genita
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Trynių laikymas - Jeigu netyčia ruošiant patiekalus jum reikėjo tik baltymų ir liko nusuvartotų trynių, juos kurį laiką galite juos palaikyti šaldytuve užpyje šaltu vandeniu....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mėgstantis išgerti vyras dėl ligos turėjo susilaikyti nuo gėrimo 3 mėnesius. Praėjus porai mėnesių, prieš jam išeinant į darbą, jo žmona prašo: grįždamas namo, užeik pas laikrodininką ir paimk sutaisytą mūsų “gegutės laikrodį”. Po darbo, vyras paima laikrodį ir eina namo, bet pakelyje sutinka savo buvusį butelio draugą, kuris jį prikalbina užeiti į barą ir išgerti keletą bokalų.Tie keli bokalai pavirto į kelioliką ir vyrukas grįžo namo apie pirmą valandą nakties. Bijodamas pažadinti žmoną,tyliai atrakino duris, nusimovė batus ir patykom lipa laiptais į savo miegamajį. Staiga, viduryje laiptų laikrodis užkukuoja vieną kartą KU-KU, tai rodo, kad yra pirma valanda.Vyras greitai susivokia ir užkukuoja dar 10 kartų KU-KU, suprask, dar tik 11 valanda. Kitą rytą, per pusryčius, jo žmona sako: nešk laikrodį atgal pas laikrodininką, kad gerai pataisytų. Jis klausia žmonos kodėl, o ji sako: vakar naktį laikrodis užkukavo viena kartą, po to nusikeikė “Po velnių!” ir dar užkukavo 10 kartų….