Receptai
Morkų ir ridikėlių salotos
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
100 g. morkų, 100 g. ridikėlių, 2 šaukštai aliejaus, 0,5 šaukšto acto, cukraus.Veiksmai :
Morkos ir ridikėliai sutarkuojami stambia tarka, sumaišomi, pasūdomi ir užpilami aliejumi bei actu.Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):geras!
as taip pat darau kaip visi daro
Iskilo klausimas, ar morkas ir ridikelius reikia pries tai isvirti? ;)
aciu uz atsakyma :)
aciu lengva bet man tehnologijos pamokai nuostabiai tinka :*
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šviežiai iškepta kiekvieną dieną - Jūs galite paruošti didelį kiekį skystos ar paprastos pyragaičių tešlos, padėti ją į šaldytuvą bei kepti kiekvieną dieną. Jūsų kepiniai bus visą laiką švieži. Paruoškite, pavyzdžiui, trigubą kiekį karališkųjų pyragaičių tešlo...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Aš trokštu tavęs. Noriu tai daryti dar ir dar. Įsivaizduok - pirma aš uždegu tave ir mes susiliejame,pagaliau aš kaifuoju. Aš niekada nemesiu rūkyti.