Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Receptai


Keturių skonių ledų desertas


Sudėtingumo lygis:


Jums prireiks :

1,25 puodelio susmulkintų šokoladinių vaflių
2 šaukštai cukraus
0,3 puodelio tirpinto sviesto arba margarino
500 g vanilinių ledų
3 vidutiniai sutrinti bananai
0,75 puodelio susmulkintų juodųjų graikinių riešutų
1 puodelis grietinėlės
1 šaukštas cukraus
3 šaukštai tarkuoto pusiau saldaus šokolado

Veiksmai :

1. Atšaldykite du vidutinio dydžio dubenis ir mikserio plakiklius.
2. Plutai nedideliame inde sumaišykite susmulkintus vaflius, 2 šaukštus cukraus ir ištirpintą sviestą ar margariną. Sudėkite į 20x20x5 cm kepimo indą ir paspauskite dugne, suformuodami plutą. Padėkite į šaldytuvą, kol ruošite ledus.
3. Sudėkite ledus į atvėsintą dubenį; maišykite, kol suminkštės. Sudėkite bananus ir riešutus. Supilkite ant paruoštos plutos; uždenkite ir šaldykite 6 valandas arba kol sukietės.
4. Kitame atvėsintame inde sumaišykite grietinėlę ir 1 šaukštą cukraus. Plakite vidutiniu greičiu iki standžių putų. Supilkite ant ledų sluoksnio. Pabarstykite tarkuoto šokolado drožlėmis; šaldykite iki sukietės (apie 1 val.) arba iki 24 valandų.
Patiekdami padėkite kepimo indą ant šilto, drėgno rankšluosčio kelioms minutėms, kad atšoktų pluta; supjaustykite kvadratiniais gabaliukais.

Šaltinis:  receptai.ten.lt


Dabartinis recepto įvertinimas:
Blogas Nelabai Vidutinis Geras Puikus

Recepto komentarai

skaityti visus (20 paskutinių):

ruta ( 2009-03-31 11:35:58 )
labai neskanu nei nuotraukos . is kur istraukei si gryna suda ka?
Palikite savo komentarą:
- Jūsų vardas

- Įveskite apsaugos kodą


Kas yra komentarai ?

"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.


Visos patiekalų kategorijos

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Gailigedas, Gunda, Raimundas.

Pasveikink!

Anekdotas

Pievoje ganosi didelis bulius. Taikiai sau rupšnoja žalią sultingą žolytę. Pakelia galvą ir staiga
mato toli toli baltą rutuliuką. Tas rutuliukas artėja. Bulius net neįžiūrėjo, kad tas baltas daiktas - tai triušiukas. Galų gale pribėgęs prie buliaus Triušiukas suspaudžia kumščius ir pradeda aralinti:
- Ej tu, žąsine raguotas, traukis iš kelio, kerti?
Bulius ramiai sau nejudėdamas stovi, su visišku abejingumu žiūrėdamas į triušiuką.
Triušiukas:
- Tai ką, urodas, negirdi? Aš pasakiau, traukis iš kelio, jei nenori, kad per ragus gautum...
Bulius nesijudina iš vietos. Triušiukas nenustoja "važiuoti":
- Pas tave kas, ausys šūdu užkištos? Jei per 10 sekundžių nepasitrauksi, aš tau kiaušius prispardysiu, ožy tu smirdintis!
VIENAS! DU! TRYS!...
Bulius iš nuobodulio ramiai sau bezdaliojasi, ir staiga apsisuka į triušiuką užpakaliu ir pavaro
viską, kas jau buvo susikaupę, tiesiai ant balto kamuoliuko. Ramiai sau eina į šoną.
Praeina 5 minutės, 10 minučių, jau ir musės susirinko prie naujo gardėsio... Galų gale triušiukui pasiseka iškišti galvą iš tos krūvos. Prasivalęs užkimštą snukį, triušiukas vėl pradeda rėkti pavymui:
- TAI KĄ!!! PERŠIKAI IŠ BAIMĖS?!

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą