Patiekalai.lt

Paieška tinklapyje: Išplėsta paieška

Patarimai


Žuvies paruošimas

Kategorija: Kulinarija


Jei ruošiate žuvį užkandžiams, virkite ją be odos ir kaulų. Ataušinkite tame pačiame vandenyje ir tik to išimkite. Žuvis dažniausiai paduodama majonezo padaže. Jei žuvį patieksite marinate, prieš tai kepkite ją ant mažos ugnies. Sveika, nepjaustyta žuvis verdama visa, jei ją kimšite arba naudosite patiekalams patiekiamiems su drebučiais. 

Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.

PATIEKALAI.LT rekomenduoja

Prisijungimas

Naujausi receptai

Restoranai

Atsitiktinis patarimas

Rekomenduojama knyga

Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.

Restoranų paieška pagal virtuves




Šiandien vardadienius švenčia:

Oskaras, Blažiejus, Radvilas, Radvilė, Blažys, Asta.

Pasveikink!

Anekdotas

Armėnijoje, prie Jerevano, atkasė VIII amžiaus prieš mūsų erą tvirtovę ir surado iškaltą įrašą, liudijantį jau anuomet čia buvus miestą. Taigi Jerevanas senesnis už Romą! Gruzinams tatai, aišku, nepriimtina. “Vai vai, negi Jerevanas vyresnis už Tbilisį?!” Paėmė gruzinai skardinį kibirą, užrašė ant jo “Tbilisiui - 3000 metų” ir užkasė kažkokių archeologinių kasinėjimų plote. Archeologai randa tą kibirą, kyla sensacija: Tbilisiui - 3000 metų! Armėnai paima tą istorinį kibirą, pavartalioja rankose ir aptinka ant dugno užrašą: “Jerevano aliuminio dirbinių gamykla”.

Balsavimas

Ar svetainei Patiekalai.lt jau laikas keistis?
Taip, nes yra geresnių tokio tipo svetainių
Taip, galėtumėte apie tai pagalvoti
Ne, nereikia ir taip gerai
Man tas pats


Pasiūlyk temą