Patarimai
Žuvies maistingumas
Kategorija:
Kulinarija
Žuvies mėsoje yra baltymų (12-23%), riebalų (0,5-33%), vandens (iki 80%), mineralinių medžiagų, vitaminų. Maistingąsias žuvies medžiagas žmogaus organizmas lengvai sunaudoja. Žuvies jungiamasis audinys yra mažai atsparus aukštos temperatūros veikimui, dėl to žuvis greitai išverda.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Sena višta - Norėdami greičiau išvirti seną vištą, reikia pavirus 20-30 minučių įkišti ją į šaltą vandenį 5-6 minutėms....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vyras isigijo kelialapi i kurorta-nudistu kolonija. Nusirenge, uzejo i teritorija.
Priesais ateina panele grazuole. Vyrukui pimpalas
starkt ir stovi. Mergina sako:
-Tu mane saukei?
-Ne.
-Tu matyt naujokas, pas mus taip iprasta: jei vyrui salia moters erekcija, reiskia
jis ja pasauke ir turi su ja pasimylet.
Nuejo pas moteriske i kambari, pasimylejo nuo dusios. Po to vyrukas i dusa,
svilpaudamas prausiasi. Tik PYYRRRRRST!!! Is gretimos
kabinos islenda ambalas.
-Saukei mane?
-Nu ne.
-Tu matyt naujokas, pas mus taip iprasta: jei vyras salia kito vyro pasiperdzia
reiskia, kad ji pasauke ir turi su juo pasimylet.
Tuoj sulenke vyruka ir istarkavo jam uzpakali. Po kurio laiko vyrukas apsirenges
ateina i registratura ir sako:
-Jusu kurortas man netinka, noriu isvykti ir atsiimti pinigus.
-O kas ne taip?
-Matot, man 59 metai. Erekcija man ivyksta karta per menesi, o perdziu as 20 kartu
per diena.