Patarimai
Torto biskvitas
Kategorija:
Kulinarija
Torto biskvitą pjaustyti sluoksniais patogiausia lininiu siūlu. Pirmiausia aštriu peiliu apibrėžkite pjūvio liniją, paskui per ją ištempkite siūlą ir atsargiai jį traukite už galų kryžmai. Biskvitą perpjausite labai lygiai.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kepdami tortus ar pyragus - Kepdami tortus ar pyragus, skardą, pries pildami tešlą, patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Šitaip geriau apsaugosite kepinj, kad nepriliptų, be to, jis apsitrauks gražia plutele....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Žiūri beždžionė į veidrodį ir sako:
– Jei tokia būčiau, tikrai nusišaučiau!