Patarimai
Šviežia žuvis
Kategorija:
Kulinarija
Jeigu norite šviežią žuvį ilgiau išlaikyti ir neturite šaldytuvo, tai išdarinėkite, gerai išplaukyte, pasūdykite ir suvyniokite į actu sudrėkintą drobės gabalą. Laikykite vėsioje vietoje.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Per lėktuvo salono garsiakalbius:
-Gerbiamieji keleiviai, aš ką tik užgrobiau lėktuvą. Galite rūkyti!