Patarimai
Sūrio fondiu ir sausas vynas
Kategorija:
Kulinarija
Ruošiant sūrio fondiu:
– fondiu visada naudokite sausą vyną. Jei vynas nėra pakankamai sausas, pagelbės keletas citrinos sulčių lašų;
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Fondiu aliejaus įkaitinimas - Pasirūpinkite, kad neperkaitintumėte aliejaus. Patariama iš pradžių pakaitinti aliejų ant viryklės (iki 180 °C). Jei neturite termometro, įmeskite į aliejų mažą gabalėlį duonos. Jei jis per minutę paruduos, vadinasi aliejus pasiek...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mane labai nervuodavo, kai per kiekvienas vestuves visos bobutės baksnodavo ir sakydavo: "Tu - sekantis". Tačiau jos apsiramino, kai aš joms tai pradėjau daryti per laidotuves.