Patarimai
Lašišos atšildymas
Kategorija:
Kulinarija
Šaldyta lašiša turi būti atšildoma pamažu, šaldytuve. Paprastai tai trunka 1-2 dienas. Tuomet mėsa nepraras skonio ir stangrumo.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Žuvies žvynai - Jei sunkiai nusivalo žvynai, tai tris sekundes žuvį panardinkite į verdantį vandenį. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Užmigo turtuolis letargo miegu ir atsibudo tiktai 2050 metais. Pirmiausia skambina į banką, teiraujasi apie savo finansus. Jam praneša, kad sąskaitoje 10 milijardų dolerių. Dar už 5 milijardus turi akcijų. Patenkintas padeda ragelį. Po minutės jam skambina operatorė:
- Kalbėjote 4 minutes. Mokėsite 6 milijardus 600 milijonų dolerių.