Patarimai
Krienų gaminimas
Kategorija:
Kulinarija
Jei norite sutaupyti laiko krienus malkite mėsmale. Visai nebūtina tarkuoti su tarka, dargi rizikuojant tarka brūkštelti per pirštus.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip priversti pyrago gabalėlius slysti - Ketinate patiekti pyragą su įdaru viduryje? Tada iš pradžių ant švaraus ir sauso serviruoti skirto indo dugno užberkite ploną sluoksnį cukraus pudros. Ji padės gabalėliams lengviau „slysti” pjaustant pyragą. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Šefas nemiega - jis ilsisi. Šefas nevalgo - jis kaupia jėgas. Šefas negeria - jis degustuoja. Šefas nevėluoja - jis užtrunka dalykiniame susitikime. Šefas darbo metu neskaito laikraščių ir žurnalų - jis renka reikalingą informaciją. Šefas nesikabinėja prie jaunų bendradarbių - jis joms tiesiog parodo vyrišką dėmesį. Šefas niekada nedaro klaidų - jas daro darbuotojai. Į šefo kabinetą galima įeiti su savomis idėjomis, bet išeiti reikia su šefo idėjomis