Patarimai
Kaip marinuoti mėsą
Kategorija:
Kiti
Geriausiai tinka viršuje susegami plastikiniai maišeliai- juose galima marinuoti įvairių rūšių mėsą. Jie neužima daug vietos šaldytuve ir mėsos gabaliukai tolygiai marinuojasi. Jeigu marinuojate dubenyje, rinkitės plastikinį ar keraminį, o ne metalinį, kuris gali pakeisti skonį.
Mėsą laikykite uždengtą šaldytuvę, kol ji marinuojasi, ir kartkartėmis pavartykite, kad tolygiau pasiskirstytų marinatas.
Prieš kepdamos nukratykite marinato likutį. Užvirkite likusį marinatą ir juo laistykite kepsnį, kol kepa, kad neišdžiūtų. Jeigu marinatas saldus, laistykite tik paskutines 10 min. , nes gali pridegti.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ar uogienė-marmeladas jau išvirė? - Jei norite sužinoti, ar uogienė ir marmeladas yra jau pakankamai tiršti, darykite taip: pradėdami virti uogienę arba marmeladą į šaldytuvą įdėkite lėkštelę. Po kurio laiko įpilkite į ją šiek tiek uogienės/marmelado ir, kad atvėstų, pa...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
sedi misko zverys prie lauzo. kazkas krumuose garsiai nusibezda, zuikis pasoka is vietos ir sako:
-kas taip padare?
is krumu islenda meska:
-as.
-liuks kvapas!