Patarimai
Ar uogienė-marmeladas jau išvirė?
Kategorija:
Kulinarija
Jei norite sužinoti, ar uogienė ir marmeladas yra jau pakankamai tiršti, darykite taip: pradėdami virti uogienę arba marmeladą į šaldytuvą įdėkite lėkštelę. Po kurio laiko įpilkite į ją šiek tiek uogienės/marmelado ir, kad atvėstų, pastatykite atgal į šaldytuvą. Po to paimkite šaukštą ir perbraukite juo per uogienę/marmeladą. Jei žymės nelieka – uogienė jau išvirusi.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad makaronai nepabėgtų - Kad nesuliptų verdami makaronai, į vandenį įpilkite šaukštelį aliejaus....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Na, tyrimai rodo, kad šlapimo pūslėje pas jus smėlis, inkstuose - akmenys, o plaučiai - užkalkėję.
- Daktare, suraskite dar ir plytų, tada galėsiu pradėti statybas!