Žodynas
A Ą B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Y Z Ž
Egg-nog
ESPRESSO-RUM
ESPRESSO-ROMANO
ESPRESSO-RISTRETTO
ESPRESSO-NOCE-MOSCATA
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Tinka prie keptos plekšnės ar Pekino salotų - Tinka prie keptos plekšnės ar Pekino salotų. Sumaišykite 100 ml lengvai plaktos grietinėlės su 2 valgomaisiais šaukštais citrinų sulčių ir 1 valgomuoju šaukštu smulkaus cukraus. Ypač tinka prie keptos plekšnės ar Pekino salotų. Šaltinis:...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sėdi zuikis ant kelmelio ir rašo diplominį. Prieina lapė ir klausia:
- Ką čia rašai?
- Diplomini.
- Kokia tema?
- Kaip zuikiai lapes ėda.
- Taip nebūna.
- Būna, einam parodysiu.
Po kiek laiko zuikis vėl sėdi ir rašo diplominį. Ateina vilkas ir klausia:
- Ką čia rašai?
- Diplominį.
- Kokia tema?
- Kaip zuikiai vilkus ėda.
- Taip nebūna.
- Būna, einam parodysiu.
Po kiek laiko zuikis vėl sėdi ir rašo diplominį. Ateina meška ir klausia:
- Ką čia rašai?
- Diplominį.
- Kokia tema?
- Kaip zuikiai meškas ėda.
- Taip nebūna.
- Būna, einam parodysiu. Nueina, o ten liūtas, šalia lapės ir vilko kaulai guli.
Moralas: Nesvarbu kokia diplominio tema, svarbu kas vadovas :)