Patiekalai.lt
Žodynas
Frire
Kepimas gruzdintuvėje. Taip ruošiama žuvis, mėsa, bulvės, daržovės, spurgos, pyragėliai. Maistas kepamas panardintas karštame aliejuje.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Šviežios salotos per rudens darganą - Kad per rudens darganas Jūsų salotos įgautų pikantiškesnio ir netradicinio skonio, paskaninkite jas įdėdami šiek tiek obuolių ir kriaušių kubelių. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Vakar gerai kumščiais ginkluoti libaniečiai užpuolė taikiai tankuose
sėdinčius žydus. Žydai patyrė žiaurias moralines traumas. Libaniečiai atsipirko keliomis lengvomis mirtimis.