Patiekalai.lt
Žodynas
Frappes
Frappes gali būti gaminami iš bet kurio gėrimo. Šampano taurę reikia ligi pusės pridėti ledo, supilti pasirinktą alkoholį ir gerai išmaišyti kartu su ledu, o paskui papuošti vaisiais. Patiekti su šiaudeliu ir šaukšteliu. Ledų frappes (ice cream frappes) gaminami maišytuve. Patiektas labai atšaldytas likeris taip pat vadinamas frappe.
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Paukštienos paruošimas kepimui - Prieš kepant paukštį pirma reikia gerai įtrinti druska. Žąsį paruošite daug skanesnę, jei ją ištrinsite kmynais, o kalakutą – druska ir česnaku. Riebius paukščius reikia pripilti sultinius, o liesus – riebalais. Kepant paukščius nuola...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Ką čia veiks NATO naikintuvai virš Lietuvos?
- Gins mūsų valstybės nacionalinį saugumą, nuo Pakso ir Borisovo oro antskrydžių virš Seimo rūmų….