Straipsniai
Straipsnių archyvas
2009-01-18 Ką reikėtų žinoti apie pagrindines maisto medžiagas
2009-01-18 Pusryčius suvalgyk pats!
2008-08-04 Iš kur kilo bulvių traškučiai
2008-08-01 Kramtomoji guma
2008-07-25 Tikras sviestas tik iš pieno riebalų
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kalakutienos maistingumas - Sveiko maisto specialistai teigia, kad per dieną reikia suvalgyti ne mažiau kaip 100 g mėsos. Norint sumažinti sočiųjų riebalų bei cholesterolio kiekį maiste, patartina rinktis kalakutienos mėsą. Lyginant su kitomis mėsos rūšimis, kalakutien...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Petras grįžta namo ketvirta valanda nakties girtas kaip “tapke” su savo draugu Antanu. Petro žmona atidaro duris ir sako:
- Petrai, tu kelinta valanda grįšti namo, ir dar tokioje busienoje? Viskas, tu nubaustas: menesį be sekso… Ir tu, Antanai, irgi…