Straipsniai
Straipsnių archyvas
2007-01-16 Palmių aliejaus produktai
2007-01-16 Kas yra palmių aliejus?
2006-12-21 Apie sriubas
2006-11-07 Matavimo vienetai
2006-11-07 Mėsa - baltymų ir geležies šaltinis
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę - Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Petriuk, - sako mokytoja, - paaiškink, kaip tau sekėsi spręsti uždavinį.
Petriukas skubiai atsistoja, išsiblaškęs dairosi, varto sąsiuvinį… Pagaliau ima skaityti:
- Nulis, nulis, nulis, kryžiukas, kryžiukas…
- Ei, - kumšteli jį suolo draugas, - čia ne tas lapas - čia mes “kryžiukus-nuliukus” žaidėme.