Receptai
Užkandžiai
Avienos vyniotinis su obuoliais
Greiti sumuštiniai
Kepti vištienos gabalėliai su žemės riešutų padažu
Buliaus akis
Greitas užkandis
Grybų užkandis
Krevečių užkandėlė
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai
Įdaryta cukinija
Įdaryti kiaulienos suktinukai
Veršienos suktinukai su alyvomis
Baklažanų ir cukinijų užkandėlė
Baklažanų ir cukinijų suktinukai
Viščiuko paštetas tešloje (angliška virtuvė)
Vištiena su padažu
Vištienos kremas
Varškės apkepėlis vasarai
Muštiniai su obuolių padažu
Spanguolių putėsiai
Sojos dešrelės
Sojos plovas
Aguročių ikra
Morkburgeris
Sūrio ir brokolių omletas
Sūrio ir pomidorų laiveliai
Menkė su obuoliais
Lašišų suktinukai su pipirų padažu
Sėlenų kotletai
Paukštienos paštetas
Kumpio ir porų kremas
Makaronai su plekšne
Viščiukas kiniškai
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę - Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Firmos vadovas savo buhalteriui sako:
- Jūs pas mane dirbate jau 10 metų ir nė karto neprašėt pridėti algos. Kokiais čia tamsiais darbeliais verčiatės?