Receptai
Virta jautiena su daržovėmis
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.500—600 g jautienos,2.3—4 morkos,
3.1 griežtis arba ropė,
4. nedidelis kopūstas,
5.500 g bulvių,
6.druskos,
7.žalumynų
Veiksmai :
Mėsą sudėti į puodą, įpilti šalto vandens, kad vos apsemtų, greit užvirinti, nugraibyti putas, pasūdyti ir toliau virti ant mažos ugnies. Kai mėsa išvirs, įdėti nepjaustytą arba per pusę perpjautą morką, griežinėliais supjaustytą griežtį ir kopūstą; Kad sultinys būtų skaidresnis, bulves geriau virti atskirai.
Išvirusią mėsą supjaustyti skersai raumenų nedideliais griežinėliais ir patiekti su daržovėmis. Sultinį galima paduoti į stalą dubenėliuose arba iš jo pagaminti aštrų padažą, pavyzdžiui, grietinės padažą su svogūnais arba grietinės padažą su krienais.
Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukraus dėka pyragaičiai tampa trapesni - Jei į mažus pyragėlius įbersite mažiau cukraus, jie taps minkštesni, o jei daugiau – kietesni ir trapesni. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Suvalkietis nutarė pakabinti merginą. Ir, nors ir labai buvo gaila pinigų, nusivedė ją į restoraną, atseit, tiek to jau tos išlaidos, norisi moters ir viskas. Mergina ėmė užsisakinėti valgį, patiekalą po patiekalo, vis pačius brangiausius. Po valandos, kai ji valgė jau dešimtą kepsnį, suvalkietis neiškentė:
- Sakyk, tu visada tiek daug valgai?
- Ne, - atsakė mergina, - tik kai būna mėnesinės!