Receptai
Obuolių pyragas
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:

Jums prireiks :
1 kiaušinis1 stiklinė miltų
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas sviesto arba margarino
1-2 šaukštai vandens (jeigu reikia)
4-5 obuoliai
1 stiklinė cukraus
1 šaukštelis cinamono
kokosų papuošimui
Veiksmai :
Iš kiaušinio, miltų, grietinės ir sviesto (arba margarino) išminkome tešlą. Jeigu reikia, įpilame truputį vandens. Iš tešlos iškočiojame 4 plonus lakštus. Obuolius supjaustome labai plonais griežinėliais. Į riebalais pateptą skardą dedame tešlos lakštą, ant jo 1/3 obuolių ir cukraus, pabarstome cinamonu ir uždengiame kitu tešlos lakštu. Pyrago viršų pabarstome cukrumi ir kepame apie 1 val. Iškepusį pyragą papuošiame cukrumi bei kokosais.Tinka vartoti su :
Receptą atsiuntė MortaReceptą atsiuntė: morta
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):O man patiko...buvo skanu
kepiau. Neskanus
o kokioj temperaturoj kepti pyraga??
Is keturiu lakstu panaudojami du?
Tikrai puikus pyragas, pati tokį kepu, manau vienas iš skaniausių obuolių pyragų, ir labai pigus, nes kiekviena namie ras ir 1 kiaušinį ir 1 šaukštą grietinės...Siulau pabandyti, tikrai nenusivilsit:)
niam skaniai atrodo...
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Jeigu valgis per aštrus - Jeigu valgis per aštrus, skonį neutralizuos žiupsnelis cukraus. Jeigu salotų padažams vartojate liesus pieno produktus, rūgštumą galite sumažinti trupučiu cukraus pudros. pagal http://www.dansukker.lt...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Užeina kaimynė pas kaimynę ir aptinka ją gulinčią ant lovos, o ant grindų telkšo baisios balos.
- Kas atsitiko? - pasibaisi kaimynė.
- Nieko tokio, - atsako draugė. - Tiesiog kaimynas iš apačios pasakė, kad jei aš jį dar kartą apsemsiu, jis mane išprievartaus….