Receptai
Menkės troškinys su šparagais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.500 g menkės,2.500 g šparagų,
3.200 g pievagrybių,
4.100 g žaliųjų žirnelių,
5.svogūnas,
6.2 šaukštai krapų,
7.2 šaukštai citrinos sulčių,
8.šaukštelis tarkuotos citrinos žievės,
9.stiklinė daržovių nuoviro,
10.3 šaukštai aliejaus,
11.sviesto,
12.3 šaukštai grietinės,
14.šaukštelis garstučių,
15.druskos,
pipirų.
Veiksmai :
Žuvį supjaustyti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti 20 minučių
pastovėti. Šparagus supjaustyti ir 15 minučių troškinti daržovių
nuovire. Svogūną pakepinti aliejuje, sudėti supjaustytus pievagrybius
ir troškinti 15 minučių. Žuvį apibarstyti miltais, druska, pipirais
ir kepti aliejuje. Sudėti šparagus, žirnelius, svogūnus su
pievagrybiais, supilti daržovių nuovirą, citrinos sultis, citrinos
žieveles, pipirų, druskos. Troškinti 5 minutes. Tada įmesti sviesto
ir užvirinti. Grietinę sumaišyti su garstyčiomis, krapais ir supilti
į troškinį. Patiekti su bulvių koše. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip priversti pyrago gabalėlius slysti - Ketinate patiekti pyragą su įdaru viduryje? Tada iš pradžių ant švaraus ir sauso serviruoti skirto indo dugno užberkite ploną sluoksnį cukraus pudros. Ji padės gabalėliams lengviau „slysti” pjaustant pyragą. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mokslinė konferencija Tarybų Sajungoje. Vienas profesorius sako kalbą: -Užsienio spaudoje galima sutikti straipsnių, neva žemės traukos dėsnį sukurė kažkoks anglas Niutonas. Netikėkite tokiais prasimanymais. Yra įrodyta, kad pas mus tas dėsnis jau veikė ir iki to, kai jį sukūrė Niutonas.