Receptai
Kuojos su migdolais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
200 g migdolų skiltelių100 g maltų džiūvėsėlių
svogūno
skardinės konservuotų kriaušių (250 g)
šaukšto sviesto
0,5 šaukštelio kario
100 ml sauso baltojo vyno
100 g itališkos varškės
druskos, pipirų
300 g ryžių
400 ml sultinio
8 kuojų gabaliukų
1–2 šaukštų citrinos sulčių
5 šaukštų miltų
kiaušinio
2–3 šaukštų aliejaus
Veiksmai :
Migdolus išmaišyti su džiūvėsėliais. Svogūną susmulkinti. Kriaušes nuvarvinti ir stambiai supjaustyti.
Išlydytame svieste pakaitinti pjaustytus svogūną, kriaušes, suberti karį. Supilti vyną, sultinį ir pavirinti 10 min.
Įmaišyti varškę, pasūdyti, pagardinti pipirais ir ištrinti maišikliu. Išvirti ryžius. Žuvis pašlakstyti citrinos sultimis.
Žuvis pavolioti miltuose, plaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Iškepti aliejuje. Patiekti su ryžiais ir padažu, pabarstyti migdolais.
Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Įvyniokite dėžutę maistui laikyti į rabarbaro lapą - Įvyniokite dėžutę maistui laikyti arba butelį su gėrimu į rabarbaro lapą. Rabarbaro lapas turi izoliacinių savybių ir gali išlaikyti maisto dėžutę larba gėrimą atšaldytą. Rabarbaro lapo nereikia neštis namo – jį galima palikti gamtoj...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kalbasi du draugai. Vienas sako kitam:
- Ko tu, Jeronimai, toks apdaužytas, nusibrozdinęs?
- Na, supranti, grįžtu vakar vakare namo, iš baro. Einu, mėnulis šviečia, gražu aplinkui - net graudu darosi. Staiga žiūriu - šaligatvis keliasi. Keliasi, keliasi - ir kad duos per snukį. Taip ir užmigau stovėdamas.