Receptai
Jautiena, troškinta su bulvėmis ir agurkais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.400 g jautienos,2.40 g riebalų,
3.1 šaukštas pomidorų tyrės,
4.2 svogūnai,
5.1 šaušktas miltų,
6.150 g raugintų agurkų,
7.600 g bulvių,
8.50 g riebalų,
česnako, druskos, pipirų, cukraus
Veiksmai :
Mėsą supjaustyti 1cm storio pailgais gabalėliais ir apkepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūnus. Tada įdėti pomidorų tyrės, viską apibarstyti druska, pipirais, įpilti 2 stiklines karšto vandens ir troškinti, kol mėsa suminkštės. Sausoje keptuvėje pakepinti miltus, įpilti sulčių, atsiradusių troškinant, ir pagamintą padažą supilti ant mėsos. Kiek vėliau ten pat sudėti šiaudeliais supjaustytus agurkus, smulkiai sugrūstą česnaką ir aštrių pagardų. Druskos dėti nedaug, nes agurkai rauginti. Atskirai pakepinti paiilgais gabalėliais supjaustytas bulves, sudėti jas į troškinį ir viską troškinti dar 10-15 minučių. Patiekti galima su daržovių salotomis. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):gal ir skanu butu jei kas padarytu ir pakviestu paskanaut nes kaip pati padarai tai kazkaip kitaip...............
tikrai labai skanu;)
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ar uogienė-marmeladas jau išvirė? - Jei norite sužinoti, ar uogienė ir marmeladas yra jau pakankamai tiršti, darykite taip: pradėdami virti uogienę arba marmeladą į šaldytuvą įdėkite lėkštelę. Po kurio laiko įpilkite į ją šiek tiek uogienės/marmelado ir, kad atvėstų, pa...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Važiuoja žmogelis dviračiu ir mato važiuojantį traktorių su nulūžusiu duslintuvu. Garsas klaikus. Žmogelis rėkia:
- Ei, tavo duslintuvas nulūžo!!!
Traktorininkas nieko negirdi:
- Ką sakai? Ką?!!
- Sakau, tavo duslintuvas nulūžo. Duslintuvas!!!
- Nieko negirdžiu, mano duslintuvas nulūžo!!!