Patarimai
Žuvis ir druska
Kategorija:
Žuvis
verdant žuvį druską į vandenį berkite iš pat pradžių, ir druskos berkite daugiau, nei verdant mėsą ar kitus produktus;
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Traškūs sausainiai - Jei norite, kad dėžutėje laikomi sausainiai išliktų sausi ir trapūs, į ją galite įdėti kelis gabaliukus cukraus. Cukraus gabaliukai sugeria drėgmę. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Iš naujojo ruso dukros rašinėlio apie neturtingą šeimą:
"Gyveno kartą neturtinga šeima. Tėtis ir mama buvo labai neturtingi, jų vairuotojas - dar neturtingesnis, sodininkas - taip pat neturtingas, o jų tarnai - visiški vargšai..."