Patarimai
Virtuvės gudrybės
Kategorija:
Kulinarija
Jei kaitinami riebalai "sproginėja"keptuvėje,įdėkite druskos, jei putoja - supjaustytą žalią bulve.
Nemalonus kvapas virtuvės spintelėje išnyks, jei į ją įdėsite svogūno gabaliuką.
Blogas kvapas virtuvėje dings, jei sudeginsite sausą citrinos žievelę.
Neplaukite keptuvės vandeniu - valykite ją popieriumi (tik ne laikraščiu) arba sausu skudurėliu.
Indelyje laikoma druska nesudrėks, jei į ją įdėsite keletą grūdelių ryžių. Išvirusius makaronus tuoj pat perpilkite šaltu virintu vandeniu - jie nesulips.
Kad gražiau atriektumėte šviežią batoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Prieskonių vartojimas su Aviena - Juodieji pipirai Baltieji pipirai Žalieji pipirai Uoginė paprika Česnakiniai pipirai Universalūs prieskoniai Kadagio uogos Mairūnai Mėtos Peletrūnai Rozmarinai...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kartą susirinko šešetas aklų dramblių ir spėlioja, į ką panašus žmogus. Vienas iš jų palietė žmogų koja ir tarė:
-Kažkoks mažas ir paplokščias.
Paskui kiti penki irgi palietė žmogų koja ir pritarė:
-Tikrai mažytis ir paplokščias.