Patarimai
Variniai indai
Kategorija:
Kulinarija
Varinius indus plaukite karštomis raugintų kopūstų sultimis, po to perskalaukite šaltu vandeniu ir nublizginkite minkšta medžiaga.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vaisių žievelės - Citrusinių vaisių žieveles nulupkite ir sudžiovinkite, o laikykite uždarytame stiklainyje. Jos puikiai tiks patiekalams pagardinti....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
-Kaip gyveni? -Kaip laive: platūs horizontai, dingti nėra kur, pykina bet plaukiu. -Kaip prie Lenino: nevalgydina ir nelaidoja. -Kaip gilė: aplink kelmai ir kiekviena kiaulė ruošiasi tave suėsti. -Kaip bulvė: jei žiemą nesuvalgė, tai pavasarį pasodins. -Kaip indėnas: vaikštau pliku užpakaliu, turiu vadą ir nieko nevalgau. -Kaip saga: kiekvieną dieną į kilpą. -Vienu žodžiu kaip pasakoje: kuo toliau tuo baisiau.