Patarimai
Trupa tešla
Kategorija:
Kulinarija
Jeigu kočiojama trapioji tešla trupa, o kepant iš jos sunkiasi riebalai, vadinasi, sviestas ar margarinas minkant buvo per smarkiai ištrintas ar pernelyg išlydytas arba kiti produktai buvo per šalti.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Pyragų kepimas formose - Kepdami tortus, pyragus, prieš pildami tešlą į skardą ją patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Toks būdas geriau apsaugos kepinį nuo prilipimo, taip pat susidarys labai graži plutelė....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Trečia valanda nakties miega vilkas, ir išgirsta, kad kaškas beldžias į duris. Vilkas susinervines atidaro duris ir žiuri ežiukas.
- Vilkas: Ko nori ežy ?
- Ežys: Ar turi klijų ?
- Vilkas: Neturiu as tavo tu klieju eik miegoti.
Praeina viena valanda, vel kaskas beldžias i duris vilkas atidaro duris ir žiuri ežiukas.
- Vilkas: Ko nori Ežy ?
- Ežys: Atnešiau klijų.