Patiekalai.lt
Patarimai
Troškinimo laikas
Kategorija:
Kulinarija
Virimo ir troškinimo laikas sutrumpės, jei tam naudosite plačius ir žemus puodus bei troškintuvus.
Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse,
tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo,
o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
žuvies nevirkite - nevirkite žuvies ant kaitrios ugnies, nes taip išvirta žuvis bus kieta, o sultinys neskaidrus...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Žinai, vakar šokau su parašiutu...
- Ir kaip? Adrenalino daug gavai?
- Taip... Daug... Bet kad tu žinotum, per kur jis išsiskiria...