Patarimai
Maltinių faršui
Kategorija:
Kulinarija
Į maltinių faršą įminkykite tik padžiūvusio batono, nes šviežias mėsą padaro nemaloniai lipnią. Vietoj batono galite dėti šaukštą majonezo ir šaukštą bulvių krakmolo. Maltiniai bus minkštesni ir puresni.
Jei į maltinius norite dėti nekepinto svogūno, jo nemalkite mėsmale, o sutarkuokite.
Maltiniai bus skanūs ir sultingi, jei juos darydami į vidų įdėsite truputį sviesto.
Maltinius galima ne tik kepti, bet ir virti garuose. Tereikia sudėti juos į rėtį, jį – ant puodo su verdančiu vandeniu ir uždengti dangčiu.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sovietiniai laikai. Ilga eilė prie kažko. Vienas stovi eilėje ir labai myžti užsimano. Sako už jo stovinčiam:
- aš nubėgsiu pamyžti, tu čia man eilę palaikyk.
Tas atsako:
- nė velnio, išeisi iš eilės ir viso gero.
- o tai ką man daryti, labai myžti noriu?
- myžk į priekyje stovinčio kišenę.
- o jei pajaus, kas tada bus?
- nepajaus, tu tai nepajautei.