Patarimai
Lašišos atšildymas
Kategorija:
Kulinarija
Šaldyta lašiša turi būti atšildoma pamažu, šaldytuve. Paprastai tai trunka 1-2 dienas. Tuomet mėsa nepraras skonio ir stangrumo.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Prieskonių vartojimas su Malta mėsa - Kvapieji pipirai Baltieji pipirai Juodieji pipirai Žalieji pipirai Uoginė paprika Universalūs prieskoniai Pipirų mišinys Česnakiniai pipirai Aitriųjų paprikų prieskoniai Maltos mėsos prieskoniai Maltos saldžiosios paprikos Bazilikai Picos pries...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Mergina, kiek jums metų?
- Tokius klausimus užduoti nekultūringa!
- O vaikščioti gatvėmis su tokiu snukiu kultūringa!?