Patarimai
Kepdami tortus ar pyragus
Kategorija:
Kulinarija
Kepdami tortus ar pyragus, skardą, pries pildami tešlą, patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Šitaip geriau apsaugosite kepinj, kad nepriliptų, be to, jis apsitrauks gražia plutele.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad žuvis nebūtų gliti - Kad žuvis nebūtų gliti, ištrinkite druska ir paskui nuplaukite. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
“Ar kas nors negerai?” - po patikrinimo gydytojo išsigandusi klausia apkūni ponia. - “Ne, ne, - atsako gydytojas ir taktiškai priduria, - tik vienas mažmožis. Tiek sverdama turėtumėte būti 2,8 metro ūgio”.