Patarimai
Cukrus šiek tiek pagerina skonį!
Kategorija:
Cukrus
Į maltinukų faršą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai pagerina skonį. Nereikia daug dėti – 0,5 kg faršo užtenka 2 žiupsnelių. Faršas netampa saldus, nedidelis kiekis cukraus tik „pagerina” jo kokybę. Cukraus galima įberti ir ruošiant padažą su faršu bei kepant mėsos apkepą ir kt.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ankštinės daržovės - Ankštiniuose (pupelėse, žirneliuose) yra baltymų (22-25%), krakmolo ir kitų angliavandenių (53-56%). Ankštiniai iš daržovių yra patys vertingausi dėl baltymų kiekio...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Važiuoja vyriškis troleibusu ir šalia stovinčio vyriškio su didele gėlių puokšte nori paprašyti, kad pramuštų talonėlį. Vyriškis galvoja: "Kur gi jis gali važiuoti su tokia fantastiškai gražia puokšte? Ogi pas pačią gražiausią moterį šiame pasaulyje! Pačios gražiausios moterys pasaulyje yra dvi: tai mano žmona ir meilužė. Reiškia jis važiuoja pas kažkurią iš jų. Kadangi aš dabar važiuoju pas savo meilužę, reiškia jis važiuoja pas mano žmoną. Mano žmona turi du meilužius: Petrą ir Antaną. Kadangi Petras šiuo metu išvykęs..."
- Antanai, pramušk man talonelį...