Patiekalai.lt
Patarimai
Cukraus dėka pyragaičiai tampa trapesni
Kategorija:
Cukrus
Jei į mažus pyragėlius įbersite mažiau cukraus, jie taps minkštesni, o jei daugiau – kietesni ir trapesni.
Šaltinis : dansukker.com
Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse,
tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo,
o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vištos dorojimas - Prieš dorodami vištą, palaikykite ją šaldytuve. Kuo labiau ji atšals, tuo lengviau bus ją doroti. ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Psichologijos profesoriaus paskaita: -Kolegos, įsiminkite 2 auksines psichoterapijos taisykles: 1. Smulkūs nerimai - tai yra niekai. 2. Visi nerimai yra smulkūs.