Patarimai
Cukraus dėka pyragaičiai tampa trapesni
Kategorija:
Cukrus
Jei į mažus pyragėlius įbersite mažiau cukraus, jie taps minkštesni, o jei daugiau – kietesni ir trapesni.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip nulupti dešrą - Jei rūkytą dešrą sunku nulupti, ją pusę min. palaikykite šaltame vandenyje....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mirus kaimynei,moteriske siuncia sunu y laidojimo biura:
-Nupirk vainika,grazia juosta ir uzrasyk"ilsekis ramybeje"ant abieju pusiu,o jei dar liks vietos "susitiksim danguje".
Sunus taip ir uzrase:"ilsekis ramybeje ant abieju pusiu,o jei liks vietos susitiksim danguje".