Patarimai
Biskvitas gerai pakils
Kategorija:
Kulinarija
Biskvitas gerai pakils, jei plaksite kambario temperatūros kiaušinius.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Patarimai spaudžiant sultis ir konservuojant - • Atrinkite geros kokybės vaisius ir uogas. • Išrinkite pažeistus ir papuvusius vaisius bei uogas. • Paisykite švaros. • Kruopščiai nugriebkite putas! Putose būna bakterijų ir pelėsių. • Stiklainius arba butelius pripilkite iki pat vir...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Sėdi kareivuks, valgo obuolius, o sėklytes iš graužtuko išlupa ir deda į maišiuką. Prieina karininkas:
- Ką čia darai? Kam tos sėklos?
- Taigi jos labai gerai veikia smegenis, suvalgai 10 ir iškart pasidarai protingesnis. Aš jas parduodu, gal norite, tamsta?
- Hmmm... Na, duok 10...
- 10 litų.
- Imk.
Karininkas suvalgo sėklytes, pamasto ir taria:
- Pala, bet aš už tuos pinigus galėjau krūvą obuolių nusipirkt, kur tų sėklyčių gyvas velnias?
- Matote, kaip gerai veikia, iškart mąstymas pagerėjo. Gal dar norite?
- Eee... Gerai, duok dar 10...