Patiekalai.lt
Patarimai
Aromatingesni vaisiai
Kategorija:
Kulinarija
Perpjautą ananasą ar melioną pabarstykite trupučiu druskos. Tada jie bus ne tokie rūgštūs, be to, aromatingesni.
Griežtai draudžiama PATIEKALAI.LT paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse,
tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo,
o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Patiekalai.lt kaip šaltinį.
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Glajaus blizgesys 2 - Glajus bus lygus ir blizgės, jei miltinį cukrų sumaišysite su nedideliu kiekiu šilto vandens. ...
Rekomenduojama knyga
Kol kas mūsų duomenų bazėje nėra nei vienos knygos.
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kalbasi du anglai:
- Kur eini?
- Namo, - rankos mostu parodo kryptį.
- Vadinasi, jūros link?
- Kodėl gi jūros link?
- O čia visur jūros link.
Sumauta sala!