Patarimai
Apie ką reikėtų pagalvoti spaudžiant sultis ir verdant uogienę
Kategorija:
Kulinarija
Spausdami sultis ar virdami uogienę, kruopščiai nugriebkite putas. Putose yra bakterijų ir grybelių, kurie gali turėti katastrofiškų pasekmių Jūsų spaudžiamoms sultims arba verdamai uogienei ir marmeladui.
Šaltinis : dansukker.com
PATIEKALAI.LT rekomenduoja
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Jei cukrus sulipo - Jeigu cukrus sulipo, jį persijokite. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Kodėl nusprendėte, jog liudininkas buvo išgėręs? - Jis įlindo į telefono būdelę, prabuvo joje valandą, ir išlindęs keikėsi, kodėl liftas neveikia.